Presentació / 2018

                                                 

                                                      
Èlia a la piscina de Cala Maset / 2018                                                                     


Nascut a Girona a l´any 1966 . La seva infancia la va passar rodejat d´art i amb familiars artistes de renom com Galofré Suris i Galofré Oller . L´amistat dels seus pares amb el pintor i escultor gironí Domenec Fita i Molat el portaren a iniciar els seus coneixaments amb Fita i posteriorment apendre les materies de dibuix i pintura a l´Estudi d´Art Fita i complementar els seus estudis d´art a l´E.M d´Art d´Olot .

La seva primera exposició  va ser a l´any 1986 de forma col.lectiva conjuntament amb Nausica Masó , nevoda de l´arquitecta  gironí d´estil noucentista Rafael Masó Valentí . La seva obra a estat exposada en diferents galeries del territori espanyol i català fins a dia d´avui .

Albert Triola Suris a anat variant de tècnica i temàtica en el transcurs de la seva obra tot i que sempre a mantingut el sentit d´experimentar amb elements que puguin fer enriquir la mateixa .

Actualment resideix a Figueres i dona classes de dibuix i pintura en diferents centres del territori català i segueix fent obra nova seguint el camí artistic i particular de la seva petita història en la vida ...Visites