Espai d´Art

L´espai d´art So del Pou a Navata ( Girona ), és la sala d´exposicions en obra permanent d´Albert Triola Suris i Carme Santaló i un espai on artistes i artesans poden exposar la seva obra de forma temporal .
Es pretén donar suport als artistes o artesans que desitgen exposar en un lloc adecuat per aquesta finalitat sense tenir que fer grans despeses com sería tenir que llogar un local o galeria .


De moment les exposicions temporals d´altres artistes és un projecte que es converteix en realitat per els Patis de Primavera que es celebren a Navata ( Girona ) on aquest any passat 2016 hem tingut com a artista invitat al fotògraf Albert Cuevas formant part de l´exposició col·lectiva " 3 Visions " amb Triola Suris i Carme Santaló. El 2015 vàrem tenir com a artista invitat al també  fotògraf  Tin Martí , formant part de l´exposició col.lectiva conjuntament amb Carme Santaló ( pintura ) i Triola Suris ( pintura).


Patis de Primavera 2016 : Exposició col·lectiva " 3 Visions " amb fotògraf  i sonoterapeuta Albert Cuevas juntament amb una mostra de l´obra recent de  Triola Surís  i Carme Santaló . Dies 13 (a les 20h inauguració) ,14 i 15 de Maig .

Patis de Primavera 2015 : Exposició col·lectiva dels artistes  Tin Martí , Triola Surís i una mostra de l´obra de Carme Santaló.

Per a més informació :   638 873 159
                                
 
Exposició col.lectiva d´Albert Cuevas , Triola SSantaló . PATIS DE PRIMAVERA 2016Exposició " 3 Visions " dins del lema  - Omple el 8 -  
Durant la visita guiada . Sala principal .

Obra fotogràfica d´Albert Cuevas sala del mitg.

Obra fotogràfica d´Albert Cuevas sala interior.
Obra pictòrica de Triola Suris sala principal.


Acuarel.la de Carme Santaló .

" Omple el 8 "

                                                                                     PATIS DE PRIMAVERA 2015

Visiata guiada a l´espai d´art  So del Pou per el patis de primavera 2015.


Durant l´exposició.

                                                         
Fotografies de Tín Martí


Fotografies de Tín Martí
Obra de Triola SurisVisites