Dual Galeria


Gran via Jaume I , 67 . GironaDual Galeria d´Art , és un concepte nou a la ciutat de Girona . És una galeria que convina la dualitat de l´art amb exposicions individuals i col.lectives en una de les dues sales que disposa la galeria i a l´altre és supermercat d'art  amb obra permanent d´un col.lectiu d´artistes entre d´ells , Narcís Sala Gascons , Lluís Puiggrós  ,Rosa Aguiló , Laia Bedós , Albert Cuevas , Montse Roldós , Joanmiquel Font , Dolors Bolaños, Manel Galià, Anna Agustí i jo mateix on també hi tinc la meva obra recent .Montse RoldósMontse Roldós : " Univers pictòric plè d´objectes que transiten entre la poética de lo domèstic i els paissatges més íntims de la memoria . M´agraden les coses que des del passat ens ajuden a construir el present en el que vivim , els vestits , els mobles , les sabates ... "Narcís Sala GasconsNarcís Sala Gascons : " La meva pintura és un réflex dels moments viscuts "

Laia BedósLaia Bedós : " Els meus pares arquitectes i els meus avis pintors em varen apropar al món de la creació , la sensibilitat visual i la concepció de l´espai . Va ser una educació genial , de la que estic enormament agraïda perque no m´imagino una altre manera de viure sense l´art " .

Dolors Bolaños

Dolors Bolaños : "Jo definiría la meva aquarel.la com un pas entre la realitat i l´abstracció deixant sempre una porta oberta a la imaginació , això em permet jugar amb els colors , l´equilibri i gaudir en tot momento de la pintura ".


Lluís Puiggrós


Lluís Puiggrós : " Teachers leave them kids alone "                                             


Rosa Aguiló
Rosa Aguiló : " Són els dibuixos els qui parlen de mi "

Albert Triola Suris
Triola Suris : " M´interessen varies temàtiques i maneres de treballar-les , tot i que hem puc sentir més còmode amb algunes més que d´altres , m´agrada probar coses noves i no estancar-me en un sol estil o temática " .

Albert Cuevas
Albert Cuevas : " M´apassiona reflectir la importancia de les petites coses "                                              Joaquim Joanmiquel
Joanmiquel Font : " La meva obra vol transmetre la força de la terra , amb la incorporació de matèries i pigments, fins que trobo la composició que vull i les tonalitats que busco " .
Anna Agustí Hontangas

A. Agustí Hontangas : " Bocins de paper, fragments del món, tot junt per a transformar-se en un paisatge interior que vol esdevenir universal. Transmetre la immensitat de l´espai i la seva integració-desintegració amb la humanitat " .Manel Galià


Més la nova incorporació de  Manel Galià ( escultor ) .Nico Nubiola
Més la nova incorporació de  Nico Nubiola ( escultor ) .Oriol TucaOriol Tuca : " Hi ha un gran grup d'il·lustradors als qui el dibuix salva d´acabar al manicomi o entre reixes.
On el dibuix és part d´un procés catàrtic per a pal·liar els particulars conflictes de bogeria "Ernest Rossell " Testus "Ernest Rossell " Testus " : " Del precís equilibri entre la tècnica , l´atzar i la idea preconcebuda neix l´obra . L´acció és important . El present és l´instant de fusió de pigments i aglutinants, d´adaptació a materials, manipular el que va sorgint. La textura aporta un valor tàctil. La transformació de la matèria converteix en alquimia la pintura " .
Ana Perpinyà


Més la nova incorporació d ´ Ana Perpinyà ( pintora ).

Exposició temporal durant tot el més de Març de 2017 de Carme Sanglas i Joan Vilajoana .El dia de la inauguració de DUAL galeria d´art el passat dia 17 de desembre de 2016


Gran Via Jaume I , 67. Girona
Albert : 618191018
Dolors: 607251087

Visites