Present i  passat :


Nascut a Girona a l´any 1966 . La seva infancia la va passar rodejat d´art i amb familiars artistes de renom com Galofré Suris i Galofré Oller . L´amistat dels seus pares amb el pintor i escultor gironí Domenec Fita i Molat el portaren a iniciar els seus coneixaments amb Fita i posteriorment apendre les materies de dibuix i pintura a l´Estudi d´Art Fita  complementant els seus estudis de dibuix tècnic al C.F.P de Sant Narcís de Girona  i de perspectiva amb l´arquitecte gironí Josep Duixans Vila , complementà els estudis d´art a l´Escola d´Art d´Olot .

La seva primera exposició  va ser a l´any 1986 de forma col.lectiva conjuntament amb Nausica Masó , nevoda de l´arquitecta  gironí d´estil noucentista Rafael Masó Valentí . La seva obra a estat exposada en diferents galeries del territori espanyol i català fins a dia d´avui .

Albert Triola Suris a anat variant de tècnica i temàtica en el transcurs de la seva obra tot i que sempre a mantingut el sentit d´experimentar amb elements que puguin fer enriquir la mateixa .

Actualment ha emprès un nou camí que acompanya la seva obra pictòrica amb textes que li ajuden a expressar-se . Compagina la creació d´obra nova donant classes de dibuix i pintura en diferents centres del territori català tot seguint el camí artistic i particular de la seva petita història en la vida ..."Fent camí"

                                                                       


    
Obra recent/Recent work
Click on the image
http://www.triolasuris.com/p/obra-anterior.html
Obra anterior/Anterior work
Click on the image

http://www.triolasuris.com/p/retallsrecorteswritings.html
News
Click on the imagehttp://www.triolasuris.com/p/blog-page_77.html
On Comprar

Visites